top of page

KONTAKT

Postadress:

Timmermansgatan 5 

664 34 GRUMS

 

Besöksadress:

Timmermansgatan 5

Telefon:
0555-131 90

Öppettider:
Måndag - Fredag: 7-16

Epostadress:
info@grumshusplat.se

OM FÖRETAGET

Grums husplåt bildades redan 1977 och med över 40 år i branschen så är vi ett av Värmlands största byggnadsplåtslagerier. Vi har våra stora, moderna lokaler i Grums kommun, ca 25 km väster om Karlstad, men verksamheten bedrivs över hela Värmland. Företaget har drivits i nuvarande ägarform sedan 2017 och här jobbar idag 14 plåtslagare och montörer tillsammans med Anders & Johanna.
 
Vi utför bland annat tak- och fasadarbeten, legotillverkning, montagearbeten samt plåtbearbetning upp till 3 mm. Vi kan även göra rostfria sömsvetsade tak, vilket vi är marknadsledande i Värmland på! Våra kunder är allt ifrån stora företag till privatpersoner, så tveka inte att höra av dig till oss.

Vi är medlem i Plåtslageriernas Riksförbund, Plåt och Ventföretagen och vi är Auktoriserade Trygg Plåt genom branschens kvalitetssäkringsorgan Incert.

Grums Husplåt AB har Sakkunnighetsbevis för säkerhetsanordningar på tak.

NR:2011-1732. Se mer information på Taksäkerhetskommitténs (TSK) hemsida.  

Vi har "Certifikat Sveriges guldbolag", och tillhör de 35% bäst presterande aktiebolagen i Sverige.

Företaget innehar F-skattsedel och är försäkrade via Moderna Försäkringar.  

 

Glöm inte att du som privatperson kan använda dig av rot-avdraget!

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du:

  • äger och som du bor i eller har som fritidsbostad

  • äger och som dina föräldrar bor i

Du får däremot inte skattereduktion för att bygga ett helt nytt hus och inte heller för om- och tillbyggnad av nybyggda hus. Med nybyggt hus avses ett småhus som har värdeår fem år eller yngre.

Föret-aukt-Plåt-Nr--53.png
Trygg_Plåt_hustak.jpg
bottom of page