© 2018 Grums Husplåt AB

Vi växer och utökar vår närvaro i Säffle!

January 20, 2020

 

Vi växer och har anställt ytterligare 4 duktiga plåtslagare till vår verksamhet. I och med detta ökar vi vår närvaro i Säffle med omnejd.

Du som bor och verkar i Säffle med omnejd - välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar kring plåtslageriarbete.

Vi hjälper dig gärna! 

Ditt auktoriserade byggnadsplåtslageri!

November 30, 2018

Vi är stolta att vara ett av drygt 50 auktoriserade byggnadsplåtslagerier i Sverige. Vi är auktoriserade via Incert och arbetar i enlighet med de kriterier som Plåt & Ventföretagen satt upp för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet. Allt för att du som kund ska känna trygghet och förtroende när du anlitar oss.

Välkomna att kontakta oss!

Välkommen John!

September 26, 2018

Vi är glada att idag hälsa John Bajer välkommen som lärling till oss på Grums Husplåt! John tog sin studentexamen från Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning Plåtslageri, i juni i år. 

John har varit en framstående plåtslagarelev och tog sig ända till final i årets upplaga av Plåt SM för Plåtslagerielever.

 

Vi är glada att John börjat hos oss som lärling och ser fram emot att ge honom en fin fortsatt utbildning hos oss på Grums Husplåt. Välkommen John! 

Dags att täcka poolen!

September 01, 2018

Vi har täckplåtarna inför vinterns poolstängning. Välkomna att höra av er!

1 / 2

Please reload