top of page

NYHETER

En del av Teqt Group

Mars 10, 2022

Grums Husplåt är sedan mars 2022 en del av Teqt Group. Genom samarbeten med våra partners i gruppen har vi en möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskap mellan alla våra bolag, vilket gör att vi tillsammans besitter ännu mer kunskap!

Läs mer    

Teqt_Logo_RGB.png

Välkomna Marcus, Mattias, Mikael & Tomas

February 02, 2020

 

Vi är glada att idag hälsa ett flertal nya plåtslagare välkomna till oss på Grums Husplåt!

Marcus Nilsson kommer närmast från Andersson & Olsson Plåtslageri i Arvika. Mattias Andersson, Mikael Fransson och Tomas Johansson kommer närmast från Säffle Plåt & Bygg AB. Mattias är nygammal i gänget och har sedan tidigare många år hos oss på Grums Husplåt 

Vi är väldigt glada att hälsa alla 4 killarna varmt välkomna till oss på Grums Husplåt.

Välkomna! 

Vi växer och utökar vår närvaro i Säffle!

January 20, 2020

 

Vi växer och har anställt ytterligare 4 duktiga plåtslagare till vår verksamhet. I och med detta ökar vi vår närvaro i Säffle med omnejd.

Du som bor och verkar i Säffle med omnejd - välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar kring plåtslageriarbete.

Vi hjälper dig gärna! 

Ditt auktoriserade byggnadsplåtslageri!

November 30, 2018

Vi är stolta att vara ett av drygt 50 auktoriserade byggnadsplåtslagerier i Sverige. Vi är auktoriserade via Incert och arbetar i enlighet med de kriterier som Plåt & Ventföretagen satt upp för kvalitet, miljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet. Allt för att du som kund ska känna trygghet och förtroende när du anlitar oss.

Välkomna att kontakta oss!

1 / 1

Please reload

FÖLJ OSS

Teqt_Logo_RGB_genomskinlig.png
bottom of page